Candide teamar upp med Google – gör dubbel på Mont Blanc

Sugen på att bestiga Mont Blanc men osäker på hur det ser ut?
Nu släpper Google, tillsammans Candide Thovex, street view bilder av toppen.

Google har tillsammans med en handfull kända extremsportare i Chamonix gått ihop för att skapa en uppslukande street view-upplevelse runt och ovapå Mont Blanc.
En av ambassadörerna är Candide Thovex som för berätta om vad berget har betytt för honom och hur det format honom till den skidåkare han är idag – det vill säga en av världens absolut bästa.

Google följde honom runt på Mont Blanc och dokumenterade allt ifrån enkla svängar i den brantaste terrängen till en dubbel bakåt på Mont Blanc i solnedgång.  

N'oubliez pas votre rendez-vous avec Candide Thovex à 17h30 ;). Venez rencontrer le meilleur freestyler français et discuter avec lui du #MontBlanc360, de freeride, de ski, de vidéo. Bref, de tout :)⛄ OÙ :Relai de la butte, 12 rue ravignan, Paris 18èmeMetro Abbesses (ligne 12)Pour s'y rendre : https://goo.gl/3bNh78⛄ QUAND :Le jeudi 21 de 17h30 à 18h30

Posted by Google on Thursday, 21 January 2016

Vill du uppleva mer av Mont Blanc, så kan du göra det här. Eller så kan du söka på #Montblack360 på sociala medier och ta del av fler videos med de andra ambassadörerna. 

Prenumerera på Åka Skidors nyhetsbrev

Nyheter från skidvärlden i din inbox!

  • Få akaskidor.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!