Bluehouse Skis skänker bort hela företaget

Bluehouse Skis skänker bort hela företaget

Nu har du världens chans att uppfylla din dröm om att äga ett alldeles eget skidföretag och designa dina egna skidor. Bluehouse Skis skänker nu bort hela sitt företag – och allt du behöver göra är att skicka in en ansökningsvideo.

"Ägarna fokus har dragits åt olika håll och företaget har inte fått den uppmärksamhet som det förtjänar".

Så beskriver Bluehouse Skis själv anledningen till att de nu skänker bort hela företaget till den person som de själva anser vara värdig.
I företaget – som alltså vem som helst har chans att få ta över – finns bland annat en skidpress, 6 skidmodeller, en grafikpress, råmaterial till skidor, 2-3 dussin par skidor, en box med demobindningar, en bandsåg och lite verktyg.

På köpet får du även websida, facebook-sida med 10 000+ följare, andra sociala medier-konton samt de nuvarande ägarnas kunskap i hur man driver ett skidföretag.

 

Låter det för bra för att vara sant? Ja, där finns vissa stipulationer – eller ja, det finns en; De nuvarande ägarna Jared, Adam och Dan vill ha ett par skidor varje år som företaget existerar. 

Företaget är sedan några månaderna tillbaka åsidosatt och maskinerna förvaras för tillfället i ett magasinsutrymme. Med andra ord kommer det krävas en lokal och en del pengar innan företaget ska sätta igång och producera skidor igen, men det positiva är att det inte finns några skulder i företaget.

Så om du är genuint intresserad ska du skicka in en video till adam@bluehouseskis.com, där du berättar varför just du ska få ta över företaget. Bidraget ska vara inskickat senare den 15 mars och vem som helt får skicka in sitt bidrag. Det enda ägarna hoppas på är att företaget ska stanna i Utah. 

Du kan läsa mer om företaget och om företaget här: Who Wants A Ski Company.

Prenumerera på Åka Skidors nyhetsbrev

Nyheter från skidvärlden i din inbox!

  • Få akaskidor.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!