Wille Lindberg: "En av de roligaste dagarna på skidor"

I Wille Lindbergs andra avsnitt av "My Life" visar han inblickar från den ovanliga tävlingsdagen. Halva facet i Kappl rasade men trots en inställd tävling fick Wille en av de roligaste dagarna han haft på ett par skidor.

Freeride World Tour har haft otur med sina senaste tävlingar. När andra stoppet skulle köras i Fieberbrunn ställdes tävlinge in på grund av tunt snötäcke på sina håll, buskar som stack upp och att en av landningarna under "herrarnas klippa" blev förstörd efter räddningsstyrkans insats av att ha hjälpt en av damerna som kraschade.

Tävlingarna skulle köras i Kappl istället men när andra åkaren, Julien Lopez, drogs med i en stor lavin som gick över halva tävlingsfacet ställde arrangörerna in.

"Nu senast i Kappl såg jag fram emot att åka min linje, det var overkligt att se att halva facet hade rasat. Vi fick sjukt fin åkning ner efter att vi fått beskedet från start att det inte skulle bli någon tävling. Sedan blev det gängshredd med alla åkare. Till slut blev det en av de roligaste dagarna jag haft på ett par skidor!" berättar Wille Lindberg.

Här är andra delen i hans webbserie "My Life" från tävlingen i Österrike som aldrig blev av.

  • Få akaskidor.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!