Wille Lindberg

Nyheter

Skidsnack Juni: hjältar, antikroppar och världsrekord

Sommarens första skidsnack handlar om hjältar på snowboard, höstens första skidfilmsteaser, antikroppar i Ischgl och midsommar i Riksgränsen (med trasig lift).

Artiklar

Åka Skidor Podcast #6: Ski & Sail med Wille Lindberg

I veckans avsnitt av Åka Skidor Podcast träffar vi Wille Lindberg och snackar om att bo på segelbåt, starta en egen lodge i Norge och att filma med galna fransmän.

Artiklar

Berättelsen bakom Hardanger Fjord Lodge

Allt började med att en friåkare utan sjökunskaper vid namn Wille Lindberg köpte en segelbåt och slutade med att två svenska skidprofiler startade en egen toppturslodge i Norge.

Artiklar

Ski n’ sail med Statsraad Statsraad Lehmkuhl

Allt det bästa Norge har att erbjuda i ett paket. Följ med på segling med Statsraad Lehmkuhl och toppturer i världsklass.

Äventyr vid den norska kusten med Wille – Del 2

Wille Lindberg bjuder på både en segeltur, backflip över en väg och avslappnat lodgehäng i det andra besöket hemma hos honom på Hardanger Fjord Lodge.

Wille Lindberg och den norska lodgen – Del 1

Följ med hem till friåkaren Wille Lindberg och hans nya hem Hardanger Fjord Lodge vid den norska västkusten.

Wille Lindberg laddar inför Nuit de la Glisse

Nu på fredag är det Sverigepremiär för Nuit de la Glisses storfilm Don't Crack Under Pressure. Åka Skidor tog ett snack med filmens enda svensk, Wille Lindberg.

Tre svenskar vidare till Alaska

Freeride World Tour drar efter tävlingen i Fieberbrunn vidare över Atlanten, till Alaska – och de gör det med tre svenska åkare i släptåg.

Artiklar

Fortsatt tävlande på spel i Freeride World Tour

På grund av dåliga förhållanden i helgen sköts FWT-tävlingen i Fieberbrunn upp. Nu är det dock klart för tävling på onsdag – och det står mycket på spel.

Video: Wille Lindberg om livet som freeride-stjärna

Tio år har han spenderat som professionell skidåkare – med tävlingar, filmer och skidåkningen världen över. Möt 31-åriga Wille Lindberg i en djupgående intervju kring livet som proffs, sponsorer, puderåkning och att leva livet till fullo.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top