5fd92369650ef

Artiklar

Kjus skiwear till Sverige

Lasse Kjus eget skidklädesmärke Kjus Skiwear finns snart i svenska butiker.

Text: Åka Skidor • 2008-04-14

Norska Kjus Skiwear kommer till Sverige genom att Nordic International Marketing tar upp märket. Kjus Skiwear är grundat av den norske alpina stjärnan Lasse Kjus och har en ganska exklusiv inriktning med både hög funktion och hög modegrad. Företagets slogan är ”Uncompromising skiwear”.

Märket kommer att börja säljas i höst på utvalda skidbutiker som Sea Life i Stockholm, Hanson i Åre och Udéns i Göteborg. Sedan tidigare distribuerar Nordic International Marketing Elan skidor och golfmärket Prestige.

Av: Martin Willners/Sportfack


Text: Åka Skidor • 2008-04-14
Artiklar

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top