5fd94848dd0b0

Skidtalangen Emma Dahlström i hårdträning

Emma Dahlströms förra säsong är en riktig framgångssaga. Hon placerade sig bra i stora tävlingar som OS i Sotji, X-games och Nine Queens för att nämna några men karriären kunde ha varit över efter en svår krasch för två år sedan.

Text: • 2014-11-17 Uppdaterad 2020-12-16

Som ett kvitto på Emma Dahlströms goda resultat fick hon förfrågan att medverka i filmprojektet Shades of Winters andra film, PURE. Filmen är en av Europas mest påkostade och har gjort stor succé hos publiken.

”När jag väl fick klartecken så var jag så himla lycklig! Det är en dröm som går i uppfyllelse att få filma med ett stort filmprojekt. Det är ju dom filmerna man har kollat på när man var liten. Att få vara med i en så professionell grej, det var väldigt häftigt”, säger Emma Dahlström till SVT Sport.

Vägen till toppen hade kunnat bli annorlunda. För knappt två år sedan var Emma med om en svår krasch, hon föll handlöst fyra meter under ett träningsåk på Dew Tour. En fraktur i höften och senare en svår stukning i foten begränsade henne. Idag tränar Emma som aldrig förr och satsar stenhårt på den kommande tävlingssäsongen. 


Text: • 2014-11-17
Video

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen