5fd9211288758

Artiklar

Nu har du chansen att vinna ett par Nordica Patron!

Nu har du chansen att vinna vinnaren av Åka Skidors stora skidtest! Vi lottar ut ett par Nordica Patron, värda 6 500 kronor.

Text: • 2015-03-02 Uppdaterad 2015-03-02

På grund av en felaktighet i den förra tävlingen lägger vi nu upp Nordica Patron-tävlingen på nytt. Tyvärr innebär det att du som redan har tävlat måste göra det igen för att ha chans att vinna skidorna. Vi ber om ursäkt för det inträffade och hoppas att så många som möjligt vill vara med och ta chansen att vinna Åka Skidors stora testvinnare i freeride-kategorin!

Nu kan vinnaren av Åka Skidors stora skidtestvinnare i kategorin Freeride bli din! Så här säger en åkare i mästerklass, Freeride Word Tour-åkaren och Åka Skidors testare, Lotten Rapp om Nordica Patron:

”Min drömskida. Den erbjuder allt från en stabil landning till en carvingsväng.” Lotten tyckte att skidan smekte fram över snön även där snön var eländig.

Det här är en spänstig, rejäl, allsidig och pålitlig skida för den erfarne åkaren. 

Nordica Patron, Betyg av Åka Skidors testpatrull:
Flyt: 9/10
Smidighet: 9/10
Lekfullhet: 9/10
Fartstabilitet: 8/10
Allround:9/10

Nu har du chansen att vinna ett par Nordica Patron!

Fakta Nordica Patron:
Fullång träkärna förstärkt med glasfiber och två lager kolfiber. Tydlig rocker fram och bak med ett lågt straditionellt spann. Nosformen ger mycket snökontakt. Patronen är verkligen en allätare, fixar sladd och skör, korta och långa svängar, hårda och mjuka underlag, höga hastigheter och lugna åk och även en sväng i pisten. Skidan är både kvick och stabil.

Värde 6 500 kronor

För att delta i tävlingen, besvara frågorna nedan

OBS!

I vinsten ingår endast skidorna. Bindningar och montering ingår inte i vinsten. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

Tävlingen pågår till och med fredag 6 mars klockan 12.00. Vinnaren utses av Åka Skidors jury och  presenteras i Åka Skidors nyhetsbrev, som kommer ut på seneftermiddagen 6 mars. 

Missa inte det bästa från skidvärlden!
Ja tack, jag vill prenumerera på Åka Skidors nyhetsbrev.Österrikes 8 skönaste skidorter
100 heta skidresetips

Text: • 2015-03-02
ArtiklarTävling

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen