Little Jinder och Veronica Maggio spelar på Åre Sessions.

Artiklar

Åre Sessions 29-30/4 – maxad festival stänger vintersäsongen

Veronica Maggio och The Hives på scen. Friåkning med Inspireus och toppturande med POW. Allt ingår i liftkortet. Åre avslutar skidsäsongen som sig bör. Med Åre Sessions 29-30 april är det upplagt för klassisk full fart och fest ända in tills den sista liften knarrande stängs av kommande helg.

Text: Mattias Björklund • 2017-04-25 Uppdaterad 2017-04-25

Tvådagarsfesten Åre Sessions är ett perfekt sätt att ta adjö av klassiska Åreskutan innan anläggnignen laddar om och öppnar upp för sommarens cykelsäsong.

Med ett skipass i näven i helgen får du förutom en massa skön sorbetåkning, väderprognoserna viskar nämligen just nu om sol, även access till fantastiska liveakter under fredag- och lördagskvällen. Veronica Maggio, The Hives och Little Jinder är bara en handfull av artisterna som ger järnet under Sessionshelgen.

Dessutom bjuds det på fina åkupplevelser från proffsiga partners till Åres partyhelg. Se nedan!

Åre Sessions 29-30/4 - maxad festival stänger vintersäsongen
Inspireus genomför uppskattade friåknings-sessions under Åre Sessions 29-30 april.

* Guidad topptur med organisationen POW, Protect Our Winters.

* Friåkningssessions med Inspireus.

* Gratis skidskola vid två pass under lördagen.

Komplett festivalprogram hittas på Åre Sessions webb.

Och kom ihåg. Att skidsäsongen är slut i Åre innebär samtidigt inte att Sveriges skidsäsong är slut. Kittelfjäll, Riksgränsen, Abisko med flera fortsätter hålla öppet liftar och backar.

Årets galnaste tävling i Åre


Från skutan till afterski – en påsktradition


Vårvintern är toppturarens dröm – stor guide


Text: Mattias Björklund • 2017-04-25
ArtiklarÅreFriåkning

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen