Nat Segal i Alaska Foto: Zoya Lynch

Artiklar

Världspremiär för filmen Finding the Line

En av de absolut mest populära filmerna på Untracked Film Tour i höstas var ett segment ur filmen Finding the Line. Bakom filmen står systrarna Anna och Nat Segal tillsammans med svenska filmaren Bjarne Salén.

Text: Gabriella Edebo • 2018-01-19 Uppdaterad 2018-01-19

Svenska filmaren Bjarne Saléns senaste film tar med oss på en resa med de skidåkande systrarna Anna och Nat Segal från Australien. Den dokumentära filmen handlar om att möta och övervinna sina rädslor för att kunna uppnå sin fulla potential.

Ett första utdrag från filmen visades på Untracked Film Tour i höstas och var en av våra absoluta publikfavoriter, och nu är hela filmen äntligen klar. Världspremiären blir imorgon lördag i Whistler. Ännu finns inga visningar i Europa spikade men håll ögonen öppna för något senare i vinter inom Sveriges gränser. Release av filmen online är planerad först mot slutet av 2018.

I väntan på det kan du spana in den rykande färska trailern som visar lite fler hintar om vad som komma skall. Trailern hittar du ovan.

Filmen handlar om att möta och övervinna sina rädslor och är inspelad i bland annat Alaska, Chamonix, British Columbia och Australien.

Världspremiär för filmen Finding the Line
Nat Segal i Alaska Foto: Zoya Lynch

Text: Gabriella Edebo • 2018-01-19
Artiklar

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen