Foto: ISPO Munich

Artiklar

ISPO: Nästa års prylnyheter på ingång

Imorgon söndag startar den gigantiska snösport-mässan ISPO i München och vi är på plats för att spana in och rapportera om det senaste i prylväg.

Text: Gabriella Edebo • 2019-02-02 Uppdaterad 2019-02-02

ISPO är världens största mässa inom sport och outdoor där tusentals utställare och varumärken samlas under samma tak. Hajpen handlar om att presentera de hetaste nyheterna för omvärlden med förhoppningar att få mest credd, samt knyta lite nya kontakter, smöra lite för sina gamla och kanske dra till sig några nya kunder. Och så ska branschen såklart passa på att dricka lite öl efter mässhallarna stängt.

ISPO: Nästa års prylnyheter på ingång
Foto: ISPO Munich

Åka Skidor är på plats med chefredaktör Tobbe, webbredaktör Gabbi och Art Director Tobbe (hädan efter refererad till som Ivarsson för att undvika förvirring). Vi kommer att göra vårt bästa för att direktrapportera de allra smaskigaste nyheterna inför nästa vinter och visa mässans galenskap.

Håll utkik här på hemsidan och Facebook, och se framförallt till att följa @akaskidormag på Instagram för att på en tjuvkik på nästa års skidor, pjäxor, mjukvara och all annan tänkbar utrustning för skidåkarbruk.

ISPO: Nästa års prylnyheter på ingång
Foto: ISPO Munich

Följ oss live på Instagram stories och berätta vad du vill se från 2020 års kollektion av skidprylar.Vad vill du se från ISPO? Kommentera på Facebook eller Instagram och berätta!Följ @akaskidormag på Instagram

Senaste nytt från ISPO 2018


Svensk liftkortskändis i Whitewater


Tävling: vinn nytt skidställ från Haglöfs


Text: Gabriella Edebo • 2019-02-02
ArtiklarPrylarIspo

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen