Tangenbordskrigaren Åke har svar på allt. Nästan. Illustration: Andreas Johansson

Artiklar

Fråga Åke: Vart ska jag säsonga och hur blir jag sponsrad?

Åka Skidors tangentbordskrigare Åke S. Kare delar med sig av sina bästa tips för dig som funderar på att säsonga i vinter och vill bli associerad med en produktleverantör.

Text: Åke S. Kare • 2019-08-10 Uppdaterad 2021-04-25

Jag tänkte göra min första säsong nästa vinter, men vart ska jag åka?                                     

– Nelly

Jag vill säga Chamonix men jag vågar inte. Sist jag presenterade Chamonix för någon var det för webbredaktören på Åka Skidor. Jag har inte sett henne sedan dess, hon försvann upp över ett krön med en sportig isyxa i varje hand.

Förlåt.
Åke

 

Hur blir jag sponsrad skidåkare?

– Oscar

Enkelt. Leta upp en redan sponsrad skidåkare, sup nere hen och sno inloggningen till hens sociala mediakonton. Byt sedan ut namnet till ditt eget. Voilà! Ingen kommer att märka skillnaden.

Förlåt.
Åke

 

Har du en fråga till det allsvetande oraklet Åke? Skriv ”Frågelådan” i ämnesraden och skicka ett mail till redaktionen@akaskidor.se eller släng iväg ett meddelande på facebook.com/akaskidor

(Svar och åsikter är Åkes egna, och självfallet tar vi på redaktionen inte ansvar för något av det han slänger ur sig.)

Fråga Åke: vilka skidor ska jag köpa?


Världens bästa skidåkning: Chamonix


Ledare: Dags för förändring?


Text: Åke S. Kare • 2019-08-10
ArtiklarFråga Åke

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen