Fråga Åke

Artiklar

Fråga Åke: varför löser mina skidor ut hela tiden?

Åke S. Kare har vaknat till liv i takt med att mörkret och visst snöfall lägger sig över landet. Denna gång är det bindningsmeck som står på agendan.

Artiklar

Fråga Åke: Vart ska jag säsonga och hur blir jag sponsrad?

Åka Skidors tangentbordskrigare Åke S. Kare delar med sig av sina bästa tips för dig som funderar på att säsonga i vinter och vill bli associerad med en produktleverantör.

Artiklar

Fråga Åke: den optimala matsäcken på berget

Vad ska man ha med sig för käk på berget? Matexperten Åke S. Kare har svaret på att ta din lunchmacka till nya kulinariska höjder.

Artiklar

Fråga Åke: tips till nybörjare på topptur

Åka Skidors tangentbordskrigare Åke S. Kare delar med sig av sina bästa tips för dig som är nyfiken på det här med topptur.

Artiklar

Fråga Åke: Huvudstadens bästa backe

Åka Skidors tangentbordskrigare Åke S. Kare delar med sig av sin ultimata guide till Stockholms bästa backe.

Artiklar

Fråga Åke: Vilken gogglelins ska jag köpa?

Åka Skidors tangentbordskrigare åke S. Kare vägleder vilsna pryljägare genom skidindustrins täta djungel av olika avancerade teknologier och färger på glas till dina skidbrillor.

Artiklar

Fråga Åke: skidlegender och politik

Likt den svenska riksdagen kan skidvärlden inte enas om något, men Åke S. Kare har givetvis en lösning på lager när det kommer till att kora legendernas legend.

Artiklar

Fråga Åke: hur blir jag skidåkande influenser?

Åka Skidors tangentbordskrigare Åke S. Kare delar med sig av insikter om hur du som skidåkare lyckas på sociala medier.

Artiklar

Fråga Åke: livet som slalomförälder

Vår tangentbordskrigare Åke S. Kare har gjort intrång i tidningen och i september-numret gör han en djupdykning i alpinracingens bevingade värld.

Artiklar

Fråga Åke: skidbalett & den perfekta svängen

Redaktionens alldeles egna spågubbe Åke S. Kare har svar på det mesta som rör skidåkning. I vår frågelåda tar han sig an några av skidvärldens verkliga problem, ställda av verkliga skidåkare.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top