5fd917795ae3d

Artiklar

Nu kan du se publikfavoriten Finding the Line

Dokumentären Finding the Line med systrarna Nat och Anna Segal, filmad av Bjarne Salén, var en av de absoluta favoriterna bland publiken på Untracked Film Tour för två år sedan, och nu finns den äntligen att se gratis på nätet.

Text: Gabriella Edebo • 2019-11-10 Uppdaterad 2019-11-10

Svenska filmaren Bjarne Saléns senaste skidfilm tar med oss på en resa med de skidåkande systrarna Anna och Nat Segal från Australien. Den dokumentära filmen handlar om att möta och övervinna sina rädslor för att kunna uppnå sin fulla potential.

Nu kan du se publikfavoriten Finding the Line

Ett första utdrag från filmen visades på Untracked Film Tour under hösten 2017 och var en av publikens absoluta favoriter, och nu är hela filmen äntligen klar och tillgänglig för kostnadsfri njutning på nätet. 

Filmen handlar om att möta och övervinna sina rädslor och är inspelad i bland annat Alaska, Chamonix, British Columbia och Australien.

Nu kan du se publikfavoriten Finding the Line
Nat Segal i Alaska. Foto: Zoya Lynch

Den 53 minuter långa filmen finns nu att se gratis på Red Bull TV via den här länken. Trailern ser du nedan.


Text: Gabriella Edebo • 2019-11-10
Artiklar

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen