5fd9171fc4c1e

Artiklar

Åka Skidor Podcast #1: David Kantermo

I premiären av Åka Skidor Podcast snackar vi skidglädje och drömjobb med Åredalens mest entusiastiska skidåkare David Kantermo.

Text: Åka Skidor • 2019-12-11 Uppdaterad 2021-12-07

Det har länge varit på tal, och nu har det äntligen blivit verklighet. Åka Skidor Podcast blir din audiella undanflykt från verkligheten med äkta skidsnack, nörderi på olika plan och såklart en väldans massa skidpepp. 

Under vintern kommer ett nytt avsnitt upp varannan måndag, men redan nu finns en kort trailer och det första avsnittet uppe. Lyssna på Åka Skidor Podcast hos Acast eller Spotify.

Åka Skidor Podcast #1: David Kantermo
David Kantermo på inflygning till poddinspelning. Foto: Emrik Jansson

I premiären av Åka Skidor Podcast träffar vi eldsjälen från Åre – David Kantermo. Tvåbarnspappan som är Åres mest entusiastiska och ivriga skidåkare. 

Åka Skidor Podcast #1: David Kantermo
Foto: Emrik Jansson

Innan du ens har klivit ut sängen är han uppe och härjar på Skutan och åker puder. Han är även en av personerna bakom kulisserna på Årebaserade klädföretaget Stellar Equipment och både privat och genom jobbet genererar han några av Skidsveriges bästa Instagramflöden.

Lyssna på Åka Skidor Podcast hos Acast eller Spotify.

Åka Skidor Podcast #1: David Kantermo

Skidsnack v49: från bragdguld till skimo


Tävling med Stellar Equipments nya friåkningsställ i potten


Nytt nummer av Åka Skidor ute denna vecka


Text: Åka Skidor • 2019-12-11
ArtiklarÅka Skidor PodcastDavid Kantermo

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen