5fd916de63e4f

Artiklar

Åka Skidor Podcast #3: Pjäxsnack

I veckans avsnitt träffar vi pjäxgurun Magnus Wörnert från Alpingaraget, och snackar om allt som har med pjäxor att göra.

Text: Gabriella Edebo • 2020-01-06 Uppdaterad 2021-12-07

Pjäxgurun och fotkonstnären Magnus ”Mange” Wörnert ger oss en inblick i bootfittingens underbara värld och bjuder på bästa tipsen inför nästa pjäxköp. 

Några meter under marken strax innanför tullarna i huvudstaden kan du ha turen att hitta pjäxgurun Mange. Där ser han till att trolla med plast och innerskor för att just dina fötter ska vara goa och glada, men omslutna i precision. Varning för pjäxnörderi på hög nivå.

Lyssna på Åka Skidor Podcast hos AcastiTunes eller Spotify.

Lyssna på Åka Skidor Podcast hos AcastiTunes eller Spotify.

Nytt avsnitt ute varannan måndag under vintersäsongen.

Nyhet: Åka Skidor Podcast


Skidsnack v1 – nyårslöften för skidåkare


Åka Skidor Podcast #2: Evelina Nilsson


Text: Gabriella Edebo • 2020-01-06
ArtiklarÅka Skidor PodcastPjäxor

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen