5fd915e1bf483

Artiklar

Åka Skidor Podcast #10: Caroline Strömberg

Vi snackar om att designa egna skidor, harva runt på kvaltävlingar till Freeride World Tour och nätverket InspireUs.

Text: Åka Skidor • 2020-04-13 Uppdaterad 2021-12-07

Första säsongens sista avsnitt. Vi träffar Caroline Strömberg och pratar om InspireUs, Extrem-skidan Mother Tree och att tävla på Freeride World Qualifier och att ha många bollar i luften.

Vi hoppas att ni gillat det ni hört. Har ni lyssnare önskemål om ämnen vi ska ta upp och diskutera eller gäster som ni önskar kan ni höra av er till oss på redaktionen[at]akaskidor.se

Lyssna på Åka Skidor Podcast hos AcastiTunesYouTube eller Spotify.

Lyssna på Åka Skidor Podcast hos AcastiTunesYouTube eller Spotify.

Det här var den första säsongen av Åka Skidor Podcasts sista avsnitt. Om du har förslag eller önskemål om framtida samtalsämnen eller personer att bjuda in så hör gärna av dig till oss på sociala medier eller maila till redaktionen[at]akaskidor.se.

Åka Skidor Podcast #8: Lovisa Rosengren


Extrem och InspireUs vinner prestigefylld utmärkelse


Åka Skidor Podcast #2: Evelina Nilsson


Text: Åka Skidor • 2020-04-13
ArtiklarÅka Skidor PodcastCaroline StrömbergExtremFreeride World QualifierInspireUs

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top