Åka Skidor Podcast #10: Caroline Strömberg om InspireUs, Extrem Mother Tree och FWQ

Åka Skidor Podcast #10: Caroline Strömberg om InspireUs, Extrem Mother Tree och FWQ

I säsongen sista poddavsnitt snackar vi om att designa egna skidor, harva runt på kvaltävlingar till Freeride World Tour, nätverket för actionsportare InspireUs och om att ha ungefär 17 bollar i luften samtidigt med Caroline Strömberg.

Första säsongens sista avsnitt. Vi träffar Caroline Strömberg och pratar om InspireUs, Extrem-skidan Mother Tree och att tävla på Freeride World Qualifier och att ha många bollar i luften.

Vi hoppas att ni gillat det ni hört. Har ni lyssnare önskemål om ämnen vi ska ta upp och diskutera eller gäster som ni önskar kan ni höra av er till oss på redaktionen[at]akaskidor.se

Lyssna på Åka Skidor Podcast hos AcastiTunesYouTube eller Spotify.

Lyssna på Åka Skidor Podcast hos AcastiTunesYouTube eller Spotify.

Det här var den första säsongen av Åka Skidor Podcasts sista avsnitt. Om du har förslag eller önskemål om framtida samtalsämnen eller personer att bjuda in så hör gärna av dig till oss på sociala medier eller maila till redaktionen[at]akaskidor.se.

View this post on Instagram

Fick med mig Kajsa och Anton för att kolla läget hos Josefine i St Anton, skönt när man har vänner som är 100% powder proof! . . . #inspireusse #extremskis #mothertreeski #peakperformance #peakperformancesnow #atomicski #spektrumsports #stanton #stantonamarlberg #akaskidormag 📸: @antonenerlovphotography

A post shared by Caroline Emilie Victoria (@carolinestromberg) on

Prenumerera på Åka Skidors nyhetsbrev

Nyheter från skidvärlden i din inbox!

  • Få akaskidor.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!