Tom Oliver Hedvall åker pist i Åre. Foto: Andreas Zetterqvist

Tom Oliver Hedvall åker pist i Åre. Foto: Andreas Zetterqvist

Video

Filmsvep – ladda inför våren

Vårslask i pisterna, puder i Mt.Baker, branta linjer i Chamonix och det bästa från Freeride World Tour. Här är en dos inspiration för din våråkning.

Text: • 2021-04-10 Uppdaterad 2021-04-12

Det bästa från Freeride World Tour 2021

Här är en sammanfattning av de bästa ögonblicken från årets upplaga av Freeride World Tour.


Resort Laps is more fun than powder!

Tom Oliver Hedvall river av ett slaskåk i pisten på Åreskutan. Den där tiden på året när dagarna är långa och backarna mjuknar är äntligen här nu. Våren. Här är en klick inspiration. Se det som en manual för ditt nästa åk i pisten om du vill.


Emil Granbom – Patsham 2020

Efter att ha vunnit Europacupen hängde Emil Granbom på The Bunch för att filma åkning istället för att tävla. Snygg filmning, riktigt feta trick och skön känsla. En prefekt dos motivation för våråkning bland såväl parkkickar som puderåk i norra Sverige.


We Heard You Need Gloves

The konstnärliga skidkollektivet Mad Trees har satt ihop film I Heard You Need Gloves, en film om kvinnliga skidåkare som supportar och pushar varandra genom en puderfylld säsong i Mt.Baker.


Tof ’s Chamonix

Tof Henry visar upp sitt Chamonix. Han åker stora linjer på ett sätt som får det att se så lätt ut. Som en konstbär som målar sin canvas lägger Tof spår på branta bergssidor och couloirer.Text: • 2021-04-10
ChamonixEmil GranbomFreeride World TourMad TreesMt BakerThe BunchTof Henrytom oliver hedvallVideo

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen