The Bunch

Prylguide

1000 Skis – Sveriges nya skidmärke satsar hållbart

Svenska 1000 Skis är fött ur den moderna parkkulturen men vill göra skidor för alla, på ett hållbart sätt.

Tom Oliver Hedvall åker pist i Åre. Foto: Andreas Zetterqvist

Filmsvep – ladda inför våren

Vårslask i pisterna, puder i Mt.Baker, branta linjer i Chamonix och det bästa från Freeride World Tour. Här är en dos inspiration för din våråkning.

Foto: The Bunch

Ny film från The Bunch

The Bunch har släppt nytt material. Här är deras nya film "Is there time for matching socks".

Nyheter

Skidsnack Juni: hjältar, antikroppar och världsrekord

Sommarens första skidsnack handlar om hjältar på snowboard, höstens första skidfilmsteaser, antikroppar i Ischgl och midsommar i Riksgränsen (med trasig lift).

Artiklar

Till fjällen med noll utsläpp

Lucas Stål Madison har skapat en skidfilm från Sveriges alla hörn utan att släppa ut koldioxid längs vägen. Se den innovativa och vansinnigt kreativa kortfilmen "a contemporary ski video".

Artiklar

Skiman – Umeåbon med gyllene fötter

En kortfilm som på ett fantastiskt sätt porträtterar Magnus "Skiman" Granér och hans väg från uppväxten i Hörnefors till att bli en av världens mest uppmärksammade och kreativa skidåkare.

Rösta på Magnus Granér i X-Games Real Ski

Vid sidan av hets och drama kring de Olympiska spelen har den årligt återkommande filmtävlingen X-Games Real Ski med världens crème de la crème av urbana skidåkare precis dragit igång.

Artiklar

Tänk om. Tänk nytt.

Skidfilmskollektivet The Bunch sätter någon form av punkt med sin tredje film finito. Och det är just därför du borde börja följa dem och kasta allt du vetat om skidåkning i papperskorgen.

Svensk skidfilm med The Bunch – Finito

Från Moskva till Boston, via Stranda och Riksgränsen. När The Bunch släpper sin tredje, och sista, fullängdsfilm bjuds det på skidåkning långt utöver det vanliga.

Artiklar

Profil: parkråttan i Zermatt

Maximiliam Smith från Göteborg har landat drömjobbet som [i]head shaper[/i] i parken i Zermatt. Ett perfekt jobb om du dessutom råkar vara besatt av skidåkning utanför boxen.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top