Lovisa Rosengren får gåshud. Foto: Sofia Wester

Skidfilm

Norsk gåshud med Lovisa Rosengren

Vill du få grova cravings för skidåkning i Norge? Slå på Lovisa Rosengrens nya film Goosebumps.

Text: Anton Furuland • 2022-12-23 Uppdaterad 2022-12-23

Goosebumps är resultat av 2 veckor i Sunnmørsalperna i Norge säsongen 21/22, tillsammans med filmaren Sofia Wester. Lovisa kom på idéen till filmen efter att ha tänkt på olika känslor som kan uppstå i bergen. Resultatet blev Lovisas favoritkänsla – Goosebumps.

Lovisa suger in de norska miljöerna. Foto: Sofia Wester

Kortfilmen handlar inte bara om själva skidåkandet utan om allt som som uppstår under en dag i bergen och det man går igenom mentalt. Positivt som negativt. Med på turen bland de norska topparna är alltså Sofia Wester som filmat och redigerat hela projektet – samt Jacob Wester som hjälpt till med rutter och filmning.


Text: Anton Furuland • 2022-12-23
ArtiklarGoosebumpsJacob WesterLovisa RosengrenNorgeSalomonSkidfilmSofia Wester SjöbergSunnmøre

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top