Åka Skidor, januari 2021

Åka Skidor, januari 2021

Nytt nummer ute nu!

Åka Skidor januari: Sveriges bästa skidåkning

Abisko och Airolo, världens snabbaste skidåkare, redaktionens lista till Sveriges bästa skidåkning och mycket mer i januarinumret av Åka Skidor.

Text: Peter Nilsson • 2021-01-05 Uppdaterad 2021-12-07

I januarinumret av Åka Skidor hittar du Sveriges bästa skidåkning. Vi tog ett ovanligt långt redaktionsmöte (följt av ytterligare ett, ännu längre) för att lista lista de bästa pisterna, åken, toppturerna och kan snabbt konstatera att det finns mycket att utforska i den svenska fjällvärlden.

Du hittar en artikel om Jeremie Heitz, världens snabbaste friåkare som i sina nya projekt fortsätter att utmana gränsen till det omöjliga.

Vi tipsar om de bästa prylarna till vinterns toppturer.

Läs om såväl Abisko som Airolo. Två orter som ligger långt ifrån varandra, men som kanske ändå har något gemensamt som relativt okända guldkorn.

Som alltid i Åka Skidor hittar du ett axplock av de bästa skidbilderna från världens alla hörn.

Läs och låt dig inspireras för vintern som äntligen är här!

Omslagsbild

Åka Skidor, januari 2021

Foto: Emrik Jansson
Åkare: William Larsson
Coverstory:

Detta var min förra säsongs djupaste dag. Och med tanke på att jag åkte skidor i 7 olika länder förra året så är det lite lustigt att de bästa bilderna är tagna några hundra meter från min dörr hemma i Tegefjäll. Det värmer ju onekligen lite extra att den dagen till och med resulterade i en omslagsbild på Åka Skidor! Jag tror William håller med till 100%.
– Emrik

Prenumerera

Din brevlåda förtjänar bättre än räkningar och lokaltidningar där det mest inspirerande nyheten är en kommande renovering av den lokala ICA-butiken. Teckna en prenumeration på Åka Skidor idag och få världens bästa skidåkning rakt ner i brevlådan. Prenumerationen tecknar du här.


Text: Peter Nilsson • 2021-01-05
NyheterÅka SkidorSverige

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top