Tävling

Tävling – ny chans att vinna priser varje dag

Varje dag under Haglöfs Åka Skidor Freeride Days har du chans att vara med och tävla om priser som kommer göra dina skiddagar ännu bättre.

Text: Peter Nilsson • 2021-03-28 Uppdaterad 2021-08-19

Varje dag under Haglöfs Åka Skidor Freeride Days har du chans att vara med och tävla om priser som kommer göra dina skiddagar ännu bättre.

Du kommer kunna vinna nya skidställ, värmande lagerplagg, väskor och nya skidor.

Alla tävlingarna annonseras på vår instagram @akaskidormag. Där ser du även hur du gör för att delta och vad som krävs för att vinna.

Följ kontot för att inte missa chansen att vinna!


Dag 1 – Haglöfs Lava 90

En stabil bag med plats för alla dina saker. Den har ett stort huvudfack, en invändig dokumentficka med blixtlås samt ett annat blixtlåsförsett fack som också fungerar som en ficka att förvara väskan i. Flera olika bärmöjligheter tack vare de bekväma, justerbara axelremmarna, handtagen och lyfthandtagen i kortsidorna.

Väskan är tillverkad i 900D polyester med TPE-foder, 420D HD Oxford-polyamid och är bluesign®-godkänd.Text: Peter Nilsson • 2021-03-28
NyheterFreeride Days 2021Tävling

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top