Stellars nya ställ hårdtestas i Chamonix. Foto: Christoffer Sjöström

Prylar

Stellar lanserar nytt topptursställ

Lagom till toppturssäsongens prime har Stellar Equipment släppt ett nytt smidigt skalställ.

Text: Anton Furuland • 2022-03-08 Uppdaterad 2022-03-10

Det våras för toppturer och det syns såklart i skidhandeln. Bland annat hos Stellar Equipment som precis släppt ett sprillans nytt ställ för förtjänade svängar.

Topptursstället bygger vidare på deras Guide-serie, men är en hybridvariant av det smidigare och mer lättviktiga slaget – samtidigt som det såklart står pall för bergens väderprövningar. Det till exempel tack vare skalet som är gjort i 100 procent nylon med membranet Dermizax.

Jackan finns i tre färger – gult, orange och blått medan byxor enbart finns i grå färg. Huvudmaterial det är i mestadels nylon samt lite elastan, och som liten grädde på moset är plaggen Bluesign-certifierade.


Stellar Equipment Guide Shell Hybrid System

Pris

2 995 kronor för jacka, 2 495 kronor för byxa.

Vikt

Jackan väger 525 gram i storlek small, byxan 600 gram i storlek small.

Vattenpelare

20 meter på både jacka och byxa.

Info

stellarequipment.com


Text: Anton Furuland • 2022-03-08
NyheterKläderPrylarSkalStellar EquipmentTopptur

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen