Skidtest

Testfavorit topptur 2021: Scott Superguide Freetour

I kategorin Topptur valde vi att fokusera på lätta skidor men samtidigt prioritera åkprestanda. Scott Superguide Freetour är en av våra testfavoriter.

Filmande drönare omfattas av de nya reglerna. Foto: Sébastien Bourguet / Unsplash
Nyheter

Körkort införs för flyg med drönare

Alltfler skidåkare filmar åkning med drönare. Från och med 1 januari 2021 gäller nya regler med krav på körkort för drönare.

Prylar

K2 i samarbete med konstnären Jeremy Dean

K2 lanserar ett nytt samarbete med den berömda konstnären och designern Jeremy Dean. Vill du sticka ut i backen är det här något för dig.

Prylar

Skaffa en säkrare hjälm

Med en extra vikt på endast 30 gram kan du få en ännu säkrare hjälm som kan skydda dig bättre mot det som oftast orsakar hjärnskakningar vid en krasch.

Prylar

25 kalla julklappar för skidåkare

Panik inför julen? Det här är 25 sköna julklappsidéer för skidåkaren i ditt liv.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top