Artiklar

Guide: Vad du ska ha med dig på topptur

Här går vi igenom vad du alltid ska ha med dig när du går på topptur och vad du lägger till i brantare och mer avancerad terräng.

Se till att kolla din transceiver innan du ger dig ut. Foto: Ortovox
Prylguide

Guide: Så kollar du din transceiver

Det är viktigt att din transceiver fungerar som den ska när du behöver den. Såhär gör du för att kolla igenom din sändare.

Prylguide

Rätt rehab efter åkningen

Trött i benen och ryggen efter åkningen? Skynda på återhämtningen med rätt gadgets.

Nödvändigheter. Bilden skulle innehållit en värmande puffjacka också, men den hade fotografen på sig vid fototillfället. Foto: Tobias Liljeroth
Verkstan

Nödvändigheterna du alltid ska ha med dig

Vi har listat saker du alltid ska ha med dig i ryggsäcken på toppturen eller i offpisten.

Produkttest av nya QST Blank i närheten av Åre. Foto: David Kantermo
Skidor

Smygtitt på nästa års skidor – Salomon QST Blank

Vi har fått en smygtitt på nya Salomon QST Blank. Så vi visar den för dig med. Men du, lova att inte visa den för någon annan. Okej?

Foto: Linnea Henriks
Skidtest

Åka Skidor Skidtest 2021 – Årets bästa skidor

Årets tveklöst största skidtest. Vår testpatrull har kört 72 par av årets nya skidor i flera kategorier. Här hittar du skidorna som är bäst för just dig.

Skidtest

Testfavorit topptur 2021: Scott Superguide Freetour

I kategorin Topptur valde vi att fokusera på lätta skidor men samtidigt prioritera åkprestanda. Scott Superguide Freetour är en av våra testfavoriter.

Filmande drönare omfattas av de nya reglerna. Foto: Sébastien Bourguet / Unsplash
Nyheter

Körkort införs för flyg med drönare

Alltfler skidåkare filmar åkning med drönare. Från och med 1 januari 2021 gäller nya regler med krav på körkort för drönare.

Prylguide

K2 i samarbete med konstnären Jeremy Dean

K2 lanserar ett nytt samarbete med den berömda konstnären och designern Jeremy Dean. Vill du sticka ut i backen är det här något för dig.

Prylguide

Skaffa en säkrare hjälm

Med en extra vikt på endast 30 gram kan du få en ännu säkrare hjälm som kan skydda dig bättre mot det som oftast orsakar hjärnskakningar vid en krasch.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top