Women’s Shell jacket och pant från Stellar Equipment.

Prylar

Ny damkollektion från Stellar

Svenska skidklädesmärket Stellar kommer nu med en dedikerad damkollektion med tekniska skidkläder.

Text: Tobias Liljeroth • 2016-02-15 Uppdaterad 2021-12-07

När det purfärska svenska skidklädesmärket Stellar kom med sin första kollektion i början av oktober var det en hel del kvinnliga skidåkare som (med all rätt) muttrade om varför det inte fanns några tjejkläder. Nu, som utlovat i februari, är tjejkollektionen äntligen här och den lever efter exakt samma ledord som unisexditon: funtionsdrivna plagg med en snyggt avskalad stil och en trevlig prislapp – fast anpassat till en kvinnlig anatomi.

Kollektionen rymmer skalplagg, dunplagg och mellanlager. Stellar Equipments profilprodukt (enligt dem själva), dunjackan Ultralight, har i tjejversion bantats ned till extremt lätta 175 gram! Det ryktas även om minimalistiska och superlätta skalplagg till våren, lagom till toppturssäsongen.

Kika in på stellarequipment.com

Stellar – nya svenska skidkläder


Guide: Så tvättar och impregnerar du dina GORE-TEX-kläder


Text: Tobias Liljeroth • 2016-02-15
PrylarskidkläderStellar Equipment

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen