5fd92eed1ad31

Prylar

Odd Molly satsar på skidkläder

När det svenska klädmärket Odd Molly för första gången släpper en skidkollektion står återvunna material och utmärkande mönster i fokus.

Text: Åka Skidor • 2017-12-01 Uppdaterad 2021-12-07

Odd Molly lanserar för första gången en skidkollektion inför den här vintern.
Med plaggen vill de uppmärksamma äventyrliga tjejer som vågar finna sina egna spår och sticka ut i backen, och har därför teamat upp med den tidigare olympiern och X-Games-vinnaren Anna Segal. Anna är aktuell med skiddokumentären ”Finding the Line” som visats på Untracked Film Tour. Filmen handlar om att möta sina rädslor och kommer att släppas senare i vinter.

Odd Molly satsar på skidkläder

Kollektionen innehåller allt från färgglada underställ och mellanlager till jackor och skidbyxor. Materialet består till största delen av återvunnen polyester med mycket stretch för optimal passform och bekvämlighetsfaktor som ska tåla väder och vind.

Förutom kläder har de även ingått ett samarbete med Åre Skidfabrik och säljer även en modell av Extrem Project 90 Woman med Odd Molly-print.

Odd Molly satsar på skidkläder
Anna Segal är en av Odd Mollys stora profiler som bär upp kläderna från och med i vinter.

Text: Åka Skidor • 2017-12-01
Prylarskidkläder

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen