Rehab

Rätt rehab efter åkningen

Trött i benen och ryggen efter åkningen? Skynda på återhämtningen med rätt gadgets.

Text: Tobias Ivarsson • 2021-03-05 Uppdaterad 2021-11-09

*Ett alternativ är även att stretcha efter dagens åkning, det är både effektivt och dessutom helt gratis. Men så enkelt ska vi naturligtvis inte göra det för oss själva.

Painmaster On The Spot Relief

Smärtlindring med mikroströmterapi som lindrar smärta, minskar svullnad och dämpar inflammation vid många olika muskel- och ledbesvär. Kan användas både vid tillfällig och vid mer långvarig smärta vid sport- och idrottsskador som tennisarmbåge och löparknä. Eller bara trötta gubblår efter åkdagar på hög höjd och mycket vin i Italien.

219 kronor


Abilica Massage Foam Roller Mini

Praktisk liten kavel som får plats i pjäxorna. Handtag för bra grepp och rätt tryck. Rulla på benen och låren för bättre rehab. Perfekt att ta med på nästa resa för att ta hand om stela lår efter de två första skiddagarna.

199 kronor


Nike Recovery Foam Roller 

Klassisk foam roller som ser till att få spända muskler att slappna av och tar bort lätt muskelvärk. Även bra att börja dagen med för att mjuka upp musklerna innan du ger dig ut på berget.

599 kronor


Hyperice Normatec Pulse 2.0 

Nästa generations återhämtningsprodukt. Högteknologisk återhämtningsmassage, för den prylgalna skidfantasten, som mimar kroppens naturliga återhämtningsprocess. Passar skidåkare som är mellan 160 – 190 cm lång. Pulse 2.0 har en app så att du kan styra din rehabsession i hotellsängen direkt från telefonen samtidigt som du scrollar dig genom dagens flöden.

13 999 kronor


Linnex Värmekräm

Liniment av den starkare sorten strax under kategorin för häst. Vallas på musklerna för lindring av besvär och i förebyggande syfte att undvika belastningsskador på muskler. Bränner som skärselden men vi lovar att det är skönt efteråt. Om du inte överdoserar vill säga…

599 kronor


Casall Pressure Point Ball

Liten massageboll på 6 cm speciellt utformad för triggerpunkter. Ett utmärkt verktyg för att värma upp musklerna före en hel dag på berget eller till återhämtning av muskler som blivit stela när du kommer hem.

139 kronor


Flowlife Flowgun Go!

Prisvärd lite mindre och lättare massagepistol. Genom kraftfull stimulation av bindväven påskyndar Flowgun Go återhämtningen i muskler genom att öka blodcirkulationen och frigöra triggerpunkter. 6 olika munstycken och praktiskt väska för förvaring ingår.

1 990 kronorText: Tobias Ivarsson • 2021-03-05
PrylarPrylguiderehab

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen