Prylar

Nu har Sveriges kläder för OS 2022 presenterats

UNIQLO har, tillsammans med Sveriges Olympiska och Paralympiska Kommittér, presenterat kläderna för OS 2022 i Peking.

Text: Anton Furuland • 2021-11-11 Uppdaterad 2021-12-07

4-22 januari är det vinter-OS i Peking och nu har Uniqlo, Sveriges Olympiska Kommitté (SOK) och Sveriges Paralympiska Kommitté avslöjat vad atleterna ska ha på sig medan de kämpar om medaljerna. Kollektionen LifeWear lanserades under torsdagen på Uniqlos butik på Hamngatan i Stockholm med bland annat skidprofilerna Frida Hansdotter, Ludvig Fjällström, Ebba Årsjö, Aaron Lindström och snowboardåkaren Sven Thorgren som ambassadörer och en del av Uniqlo Team Sweden. Här är ett litet smakprov av hur det kommer se ut i backarna och på arenorna i Kina.

På plats på lanseringen fanns också Åka Skidors AD samt modereporter Tobias Ivarsson och dokumenterade kalaset. Han tog sig ett snack med både Frida Hansdotter och Ludvig Fjällström, vilket du hittar om du tar dig in på vår Instagram @akaskidor.

Uniqlo Team Sweden Beijing 2022

uniqlo.com


Text: Anton Furuland • 2021-11-11
PrylarPrylnyheterskidkläder

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen