William och Kajsa Larsson går i god för nya Vertixs. Foto: Peak Performance

Skidkläder

Samla trickmärken med kollektion från Peak

Peak har lanserat nya klädeskollektionen Patches där du kan pimpa din jacka genom att sätta en backflip.

Text: Anton Furuland • 2021-11-17 Uppdaterad 2021-12-07

Patches består av bland annat dunjacka, teddyfleece, strumpor och egentligen det mesta du kan tänkas behöva för att klä upp dig för berget. Men det fiffiga som verkligen sticker ut i kollektionen är den nya 2-lagers jackan och bibbyxan Vertixs som man lanserar med ett nytt litet koncept. Det är här namnet Patches verkligen kommer in bilden.

100 procent återvunnet foder och Recco Reflektor är två av många
detaljer på den vind- och vattentäta jackan.
Precis som sin kompis Jackan är Bibbyxan fri från PFC.

Plaggen är stylade med några kardborrefästa märken som går att byta ut till ännu lite mer exklusiva sådana, som signalerar mer skidcred och respekt i backen. Men du måste förtjäna dem, det är hela grejen. Märkena – tre till antalet – är bevis för att du klarat av handdrag, backflip och nosebutter och de går inte att köpa någonstans. Du behöver sätta dem, dokumentera det och visa upp det antingen i en Peak-butik eller på sociala medier via hashtaggen #peakperformance.

Behöver du hjälp på traven är YouTube din källa och Lucas Stål Madison din vägledare.


Text: Anton Furuland • 2021-11-17
PrylarPeak PerformancePrylnyheterskidkläder

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen