Event

Nyheter

Bildspecial: Åka Skidors damkväll i Duved med skidtest

Kolla in bildspecial och film från tisdagens damkväll i Duved med skidtest och afterski.

Nyheter

Damkväll i Duved med skidtest och afterski

Åka Skidor bjuder in till skidtest och afterski med damfokus i Duved den 18 januari tillsammans med branschens bästa varumärken.

Artiklar

Inställt: Haglöfs Åka Skidor Freeride Days

Vi måste tyvärr meddela att vi på Åka Skidor fattat beslutet att ställa in eventet i Åre som skulle ha ägt rum 29 mars till 1 april.

Artiklar

Testa nästa års freerideskidor i Åre 1 april

Passa på att testa nästa års friåkningsskidor redan nu i vår när förhållandena är som bäst. Åka Skidor bjuder in till ett gratis skidtest i samarbete med flera av landets skidmärken den 1 april i Åre.

Artiklar

Det här händer under Freeride Days i Åre

Om exakt en månad är det dags för Haglöfs Åka Skidor Freeride Days i Åre. Det blir tre fulllmatade dagar med friåkning i fokus och clinics med allt från topptur till monoski och fotosvängens ädla konst. Läs mer här!

Artiklar

Lista: Vinterns event för skidåkare

Event och tävlingar att se live eller vara med på i egen hög person. Åka Skidor listar vinterns stora händelser du inte vill missa.

Artiklar

Biljettsläpp för Untracked Film Tour

Nu är biljetterna till höstens roligaste event släppta. Missa inte att boka din plats i biografen för Untracked Film Tour i höst till EarlyBird-pris.

Artiklar

Alla datum för Untracked Film Tour 2019

Nu har det äntligen blivit dags att presentera höstens datum för Untracked Film Tour! I 2019 års upplaga blir det totalt 10 stopp från Luleå i norr till Lund i söder.

Artiklar

Bilder och recap från Haglöfs Åka Skidor Freeride Days 2019

Haglöfs Åka Skidor Freeride Days är över för denna gång och Åre bjöd på alla sorters väder, snöförhållanden och varianter av skidåkning.

Artiklar

Haglöfs Åka Skidor Freeride Days är igång

Tre fullmatade dagar i Åre med friåkning i fokus är nu igång. Vi kommer att åka skidor tillsammans med friåkarproffs, testa ny utrustning, finslipa skidtekniken och bygga ut kunskapsförrådet med lavinsäkerhet och mycket mer.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top