25 år med stenhårda krascher

Amerikanska filmbolaget MSP har gjort skidfilmer i 25 år. Vilket också betyder att dom fått med 25 år av hårresande krascher på film. Det här är dom allra bästa.

Klassiskern: Ingrid Backstrom vinnande åk i Freeskiing World Tour 2003

Innan hon blev en av världens bästa friåkare var Ingrid Backstrom, likt många andra, en hårt kämpandes skidåkare på Freeskiing World Tour. Men hennes vinnande åk i Snowbird 2003 var början på vad skulle bli en enastående karriär.

Stora åk på magiska Lofoten

Völkls BMT-team drog norrut till Lofoten i Norge och utforskade branta rännor och stora åk rakt ner i det vilda havet.

Skönt kompisgäng bjuder på lekfull skogsåkning

Skidsuget tryter inte bara för att säsongen närmar sig sitt slut. Och man blir inte mindre sugen att åka efter den här videon..

Ingrid Backstrom åker midjedjupt i Japan

På Giros Japanresa passar Ingrid Backstrom och Izzy Lynch på att utforska Hokkaido på egen hand och njuta av bottenlösa svängar...

Reine Barkered kör bottenlöst puder i Japan

Reine Barkered och hans kompisar drar iväg för att dominera det djupa pudret på Japans norra ö. Med 14 skidfodral på toppen av vanen kör de upp till berget för att utforska den legendariska snön i Hokkaidos skogar.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top