Artiklar

Hälften svenskar i årets X Games Real Ski

Nyheten om vilka åkare och filmare som fått äran att ställa upp i årets mest prestigefulla videotävling X Games Real Ski droppade precis, och tre av sex utsedda är svenskar.

Artiklar

Zig Zag – Svenskladdad trailer från Level1

En av sommarens hittills bästa trailers står det amerikanska filmbolaget Level1 för och i klippet skymtar vi en ordentlig skara svenskar och urbana miljöer i norra Sverige.

Åka Skidor

Åka Skidor levererar ljuset i januarimörkret

Åka Skidor tar en omväg i Alperna och kollar några skidorter vid sidan av de stora bjässarna. Och så åker vi skidor med Ingemar Stenmark i Kittelfjäll. Och mycket, mycket mer.

Artiklar

Äntligen Live: Kim Bobergs “AIREA”

En skidfilm med allt från park, street och puder helt och hållet filmat i Dalarnas djupa skogar, är det ens möjligt? Kim Boberg och Oliver Karlberg visar att ingenting är omöjligt på hemmaplan.

Skidorter

Puder och sladdande 740:s i Älvdalen

Kim Boberg bjuder på puder och kreativ åkning hemma i Älvdalen i sin nya film Airea som du kan se på Untracked Film Tour i höst.

Hårdrock, raggare och Dalajibb med Kim Boberg

Dragspelsmusik, Eddie Meduza och en ung och mästerlig skidåkare vid namn Kim Boberg från Älvdalen är några av ingredienserna i en av höstens absolut skönaste edits.

Skidorter

Proffsåkare kör stort i Riksgränsen

Skidmärket Armada har satt ihop en liten film från i maj då deras teamåkare Phil Casabon, Jacob Wester, Henrik Harlaut och Kim Boberg var i Riksgränsen och shreddade.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top