Mark Abma

25 år med stenhårda krascher

Amerikanska filmbolaget MSP har gjort skidfilmer i 25 år. Vilket också betyder att dom fått med 25 år av hårresande krascher på film. Det här är dom allra bästa.

Brant och djupt med Mark Abma

Kanadensaren Mark Abmas egenproducerade del från MSP-filmen Ruin and Rose får huden att knottras och skidpeppet att växa så det knakar.

När allt inte går som det ska…

Var inte för hård mot dig själv, du är inte den första som misslyckas att stompa ett trick vid första försöket. Se bara på PK Hunder, Mark Abma, Michelle Parker med fler från MSP:s nya film Fade to Winter.

The Masquerade – Sean Pettit i huvudrollen i årets skidberättelse

Sean Pettits skötebarn, Super Proof Inc, har avslutat sin andra säsong av filmning. I höst släpps The Masquerade – en art house-film med del fiktiv historia, en del rå skidaction. – Jag har hämtat mycket inspiration från Hollywood-filmer, säger Sean Pettit

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top