Skistar

Nyheter

Skidsnack: Hög lavinrisk och Shiffrin toppade Stenmark

Rekordintresse för skidor, hög lavinrisk i fjällen och Mikaela Shiffrin tog historisk slalomseger. Det är några av rubrikerna i veckans skidsnack.

Nyheter

Skidsnack: Puderlarm i juliska alperna och gratis åkning från Skistar

Årets första skidsnack flaggar för stort dump över juliska alperna, gratis åkning från Skistar och ny resetjänst från Ikon Pass.

Nyheter

Skidsnack: Inomhusskidåkning och ny lyxlodge i Sälen

Svenska skidframgångar, Bode Millers satsning på inomhusskidåkning och ny lodge i Sälen är några av rubrikerna.

Nyheter

Åre och Sälen öppnar 3 december

Senaste tidens vinterväder gör att Åre öppnar upp ett antal nedfarter 3 december.

Nyheter

Skistar ska halvera sitt klimatavtryck till 2030

Ett klimatavtryck som totalt ska minska med 50 procent. Det är ett av målen i Skistars nya klimatambition för 2021 till 2030.

Foto: Emrik Jansson
Nyheter

Skidtesthelgerna är tillbaka! Här är alla datum.

De traditionella skidtesthelgerna är tillbaka i Vemdalen, Sälen och Åre i november och december 2021.

Artiklar

Skistar förtydligar sin hållning inför vintern: Vi planerar att öppna

De senaste dagarna har det förekommit flera olika uppgifter om hur de stora svenska skidanläggningarna kommer agera inför starten av vintersäsongen nu när restriktionerna har höjts i hela landet. Skistar lyfter fram sin hållning i frågan och beskriver sina åtgärder i ett pressmeddelande.

Nyheter

Skidsnack – första svenska skidorten har öppnat

Tidernas bästa bindningskampanj, Skistar inför p-avgift på alla sina orter, fjällen redan fullbokat inför jul och nu kommer snökaoset till norr.

Nyheter

Senaste nytt om Kabinbanan i Åre: finns kvar i vinter

Den klassiska Kabinbanan i Åre ska rivas, men det blir inte nu i sommar som först var tanken, utan till vintern kommer den att gå som vanligt, om än med hänsyn till restriktioner kring pågående pandemi.

Skidorter

Sälen & Skistar – Skidåkning på svenska

Skistar Sälen är Sveriges största skiddestination sett till både antal åkdagar och sålda liftkort. Åka Skidor åkte till västra Dalarna för att förstå varför.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top