Chamonix från luften

I Åka Skidors oktobernummer kan du läsa en artikel av och med Jacob Wester där han tar sig an Chamonix luftvägen, något som vi kan kika på i det nya avsnittet av hans webbserie Unfiltered Skiing.

Lapplands mäktigaste skidåkning

Bröderna Jacob och Oscar Wester drar till området runt Riksgränsen i nya avsnittet av Unfiltered Skiing. Skidåkning i Sverige som du nästan aldrig sett det förut!

Ospårad extremklassiker i Chamonix

Glacier Rond är ett klassiskt åk på Aiguille du Midi i Chamonix. Jacob Wester upplever det från sin mest episka sida. Ospårat, djupt och alldeles ... magiskt.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top