Slask, sol och sköldpaddor med Kajsa & Malou
Safari eller Kinesiskt störtlopp? Foto: Adam Klingeteg / Red Bull Content Pool

Slask, sol och sköldpaddor med Kajsa & Malou

Dunderduon Kajsa och Malou har nu släppt sitt allra första avsnitt inspelat på hemmaplan av sin webbserie KM Days. Häng med till säsongsavslutningen i Åre med slask, park och kinesiskt störtlopp.

Efter att ha spelat in hela första säsongen av sin webbserie KM Days i Kanada förra vintern så var det dags att ta showen till flera hörn i världen denna säsong. Det hela började med premiäravsnittet på "hemmaplan" i Revelstoke dock, för att därefter styra filmkameran till Engelberg. Och nu i senaste avsnittet är de tillbaka hemma i Sverige, närmare bestämt Åre under anläggningens sista veckor.

10-års jubileum för Homerun och första avsnittet från Sverige är värt att fira. Foto: Adam Klingeteg / Red Bull Content Pool

Åre bjuder på sol och slask både på berget och i parken, och avsnittet avslutas med att Malou och Kajsa ställer upp i sin enda tävling för säsongen. Red Bull Homerun kördes för tionde gången från toppen av liftsystemet hela vägen ner till farstun på afterskin i botten. Konceptet är enkelt: alla 500 deltagare startar samtidigt och först ner vinner. Alternativt bäst utklädnad om du hellre satsar på något mer kreativt än fartdräkt och mjölksyra. Kajsa och Malou valde det senare alternativet och tog sig ner utklädda till sköldpaddor.

Lär känna duon som gjort succé på både YouTube och Instagram i den här artikeln från tidigare i höstas.

Prenumerera på Åka Skidors nyhetsbrev

Nyheter från skidvärlden i din inbox!

  • Få akaskidor.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!