Zoom

Zoom: stort bildgalleri med Emrik Jansson

Kolla in ett megastort bildgalleri signerat Emrik Jansson och dröm dig bort till pudriga skiddagar.

Malou Peterson åker brant i Kanada

Malou Peterson kör branta spines i Kanada i det senaste avsnittet av vloggen KM Days.

Nyheter

Skidsnack – Tomten levererade puder i julklapp

Nytänk i Ramundberget, nya datum för vinterns events och nya svenska pallplatser på världscupen i årets sista Skidsnack.

Åka Skidor Podcast

Åka Skidor Podcast #5: Kajsa Larsson

I nästa avsnitt av Åka Skidor Podcast snackar vi med Kajsa Larsson om webbserier, edits och livet som skidåkande influencer.

Artiklar

Kajsa Larsons rykande heta säsongsedit

Youtuber, flink på sociala medier och en jävel på att slänga backflips. Kajsa Larsson visar vad det beryktade skåpet ska stå i sin säsongsedit från vintern 2018/2019.

Artiklar

Avgjort – Säsongens bästa omslag 2018/2019

Nu är det avgjort. Ni som läsare har fått rösta på vilket omslag från säsongen 2018/2019 som är er favorit och här är resultatet.

Artiklar

Slask, sol och sköldpaddor med Kajsa & Malou

Dunderduon Kajsa och Malou har nu släppt sitt allra första avsnitt inspelat på hemmaplan av sin webbserie KM Days. Häng med till säsongsavslutningen i Åre med slask, park och kinesiskt störtlopp.

Åka Skidor

Rösta på säsongens bästa omslag 2019

Vilket är ditt favoritomslag från säsongen 2018/2019? Var med och gör din röst hörd och rösta fram vinterns bästa omslag.

Artiklar

Kajsa & Malou – den nya tidens skidåkare

Kajsa Larsson och Malou Peterson har tillsammans nära 100 000 följare på Instagram och fortsätter att sprida skidpepp med en andra säsong av sin webbserie KM Days på YouTube.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top