Foto: Skärmdump Youtube

Monsteråket tog norrmannen hela vägen till Alaska

I Chamonix satsade han högst, störst och längst, men kraschade. Men i Fieberbrunn tog norrmannen, Dennis Risvill, revansch med ett superåk – innehållandes två stora backflips.

Text: • 2016-03-09 Uppdaterad 2016-03-09

Så här har vi lärt känna norrmannen Dennis Risvoll; full satsning, feta drops och alltid hög fart. 

Look up in the sky it's a bird, it's a plane, no it's sup… it's Dennis "Råtass" Risvoll sending a SICK backflip in Chamonix !!! #FWT

Posted by Freeride World Tour on Wednesday, 24 February 2016

Men efter att ha kraschat både i Andorra och i Chamonix hade norrmannen kniven mot strupen om han ville kvalificera sig vidare till Freeride World Tour-tävlingen i Alaska.

Risvoll gjorde dock ingen besviken och körde på som vi är vana att se honom – med den stora skillnaden att han denna gången landande sina backflips. 

Klicka här, eller spola fram till 39:45 i klippet nedanför för att se åket. 

Med segern tog sig norrmannen upp på en niondeplats i rankningen och får därmed följa med till Alaska när FWT fortsätter. 

Skidmärkets otippade hyllning till presidentkandidaten


Han byggde en snövessla av en Smart Car


10 konton du måste följa på Instagram


Text: • 2016-03-09
FieberbrunnFreeride World TourÖsterrikeVideo

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen