Leo Slemett i Fieberbrunn. Foto: Freeride World Tour / Mia Maria Knoll

Leo Slemett – Vägen till världsmästartiteln på FWT

Vägen till titeln som världsmästare på Freeride World Tour har varit lång för fransmannen Leo Slemmet. Här är en miniserie om hans väg till toppen.

Artiklar

Silver till Jackie Paaso och Cody Bramwell i Fieberbrunn

Det fjärde stoppet av Freeride World Tour i Fieberbrunn bjöd på spektakulära åk, inte minst från Cody Bramwell som hade press på sig att prestera för att kvala vidare till finalen.

Nyheter

Hedvig Wessel vann FWT i Fieberbrunn

Det jublades friskt när norskan Hedvig Wessel stompade en backflip och vann det tredje stoppet av Freeride World Tour i Fieberbrunn, Österrike. Läs mer och se repris från tävlingen här.

Artiklar

Kristofer Turdell är världsmästare i friåkning

Det näst sista stoppet av Freeride World Tour ägde rum idag i Fieberbrunn i Österrike där det blev ännu en pallplats för Kristofer Turdell, vilket räckte till att säkra totalsegern i FWT 2018.

Artiklar

Freeride World Tour live från Fieberbrunn

Fredag klockan 08:15 är starten av årets näst sista Freeride World Tour planerad att dra igång i Fieberbrunn, Österrike. Se livesändningen här.

Monsteråket tog norrmannen hela vägen till Alaska

I Chamonix satsade han högst, störst och längst, men kraschade. Men i Fieberbrunn tog norrmannen, Dennis Risvill, revansch med ett superåk – innehållandes två stora backflips.

Artiklar

Fortsatt tävlande på spel i Freeride World Tour

På grund av dåliga förhållanden i helgen sköts FWT-tävlingen i Fieberbrunn upp. Nu är det dock klart för tävling på onsdag – och det står mycket på spel.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top