5fd945feab78c

Kvinnliga friåkare med munsvada driver med sig själva

Den amerikanska friåkarstjärnan Lynsey Dyer skämtar om sig själv och sina kompisar i filmen "Shit Skier Girls Say: Backcountry Edition".

Text: Åka Skidor • 2017-01-30 Uppdaterad 2020-12-16

2012 kgjorde den amerikanska friåkaren Lynsey Dyer en kort film med saker som hon och hennes kvinnliga friåkare har en tendens att häva ur sig på berget. Nu är hennes filmbolag Unicorn Picnic Productions äntligen tillbaka med uppföljaren som utspelar sig i backcountryn och på toppturen. Med i filmen är, förutom Dyer själv förstås, några av hennes kvinnliga kollegor i branschen: Amie Engerbretson, Mckenna Peterson, Brooke Edwards, Leslie Hittmeier, Julie Ellison och Stephanie Ralls.

Shit Skier Girls Say: Backcountry Edition:

Och här är originalet – Shit Skier Girls Say:

Och för ärlighetens skull, manliga skidåkare har en minst lika stor förmåga att vräka hur sig knasigheter ute på berget. Så här är unisexvarianten – Shit Skiers Say:


Text: Åka Skidor • 2017-01-30
Video

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen