5fd94197a5d1e

Vinn Stenmark-goggles från Spektrum!

Tävla med Åka Skidor och Spektrum och vinn ett par unika goggles av Ingemar Stenmarks nya signaturmodell.

Text: Åka Skidor • 2017-11-29 Uppdaterad 2017-11-29

Siffrorna 86 kommer för alltid att vara inristat i svensk idrottshistoria som antalet världscupsegrar Ingemar Stenmark vann under sin exempellösa karriär. Ofta ackompanjerat av en luftning av gogglesen på startlinjen för att få bort eventuell imma.

Sedan något år tillbaka är Ingemar delägare i svenska Spektrum, och behöver inte längre bekymra sig om imma på linserna. För att fira det släpper Spektrum en extremt limiterad förupplaga av sin kommande modell Templet, utvecklad ihop med skidlegenden från Tärnaby. Den kommer i 86 exemplar, en för varje världscupseger, signerade av Ingemar och levererade i en lyxig box.

Vinn Stenmark-goggles från Spektrum!
Ingemar i Åre 2017. Foto: Anders Neuman/Spektrum
Vinn Stenmark-goggles från Spektrum!
Ingemar i Åre 1977. Foto: Gunnar Lundmark.

Tillsammans med Spektrum ger vi dig chansen att vinna ett par av de här unika gogglesen. Svara bara på ett par busenkla frågor och du år med i slalomracet.

Stenmark satsar på Spektrum


Ingemar Stenmark – en hyllningsfilm


Text: Åka Skidor • 2017-11-29
GogglesIngemar StenmarkSpektrumTävlingTavling

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen