Safari eller Kinesiskt störtlopp? Foto: Adam Klingeteg / Red Bull Content Pool

Artiklar

Slask, sol och sköldpaddor med Kajsa & Malou

Dunderduon Kajsa och Malou har nu släppt sitt allra första avsnitt inspelat på hemmaplan av sin webbserie KM Days. Häng med till säsongsavslutningen i Åre med slask, park och kinesiskt störtlopp.

Text: Gabriella Edebo • 2019-05-19 Uppdaterad 2019-05-19

Efter att ha spelat in hela första säsongen av sin webbserie KM Days i Kanada förra vintern så var det dags att ta showen till flera hörn i världen denna säsong. Det hela började med premiäravsnittet på ”hemmaplan” i Revelstoke dock, för att därefter styra filmkameran till Engelberg. Och nu i senaste avsnittet är de tillbaka hemma i Sverige, närmare bestämt Åre under anläggningens sista veckor.

Slask, sol och sköldpaddor med Kajsa & Malou
10-års jubileum för Homerun och första avsnittet från Sverige är värt att fira. Foto: Adam Klingeteg / Red Bull Content Pool

Åre bjuder på sol och slask både på berget och i parken, och avsnittet avslutas med att Malou och Kajsa ställer upp i sin enda tävling för säsongen. Red Bull Homerun kördes för tionde gången från toppen av liftsystemet hela vägen ner till farstun på afterskin i botten. Konceptet är enkelt: alla 500 deltagare startar samtidigt och först ner vinner. Alternativt bäst utklädnad om du hellre satsar på något mer kreativt än fartdräkt och mjölksyra. Kajsa och Malou valde det senare alternativet och tog sig ner utklädda till sköldpaddor.

Lär känna duon som gjort succé på både YouTube och Instagram i den här artikeln från tidigare i höstas.

Kajsa & Malou – den nya tidens skidåkare


Träffa skidåkarna bakom ny webbserie

Tjuvkika på nya novembernumret


Kajsa & Malou – den nya tidens skidåkare


Hedvig Wessels säsong på världstouren


Text: Gabriella Edebo • 2019-05-19
ArtiklarÅreKajsa LarssonMalou PetersonVideo

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen