Foto: Skistar

Artiklar

Flera svenska skidorter inför gratis avbokning

Flera orter inom Sverige har redan öppnat sin bokning inför nästa vinter och i samband med det infört mer generösa avbokningsregler för att gäster ska kunna känna sig trygga med att boka in en fjällsemester trots det osäkra världsläget.

Text: Gabriella Edebo • 2020-05-15 Uppdaterad 2020-05-15

Åka Skidor har sammanställt de skidorter som för närvarande har gjort förändringar i sin bokningspolicy inför nästa säsong, för att du ska känna dig trygg att boka in din favoritstuga, familjens lediga vecka eller vad det nu kan vara reda nu och samtidigt stötta våra svenska skidorter som fick ett tufft avslut på säsongen.

Stöten
Fri avbokning för resor bokade senast den 30 september.

Idre Fjäll
20% rabatt och fri avbokning fram tills ankomstdagen för liftkort som köps innan 19 juni.

  

Branäs & Kungsberget
Gratis avbeställningsskydd för resor bokade senast den 30 september. Gäller för fri av- och ombokning fram till 30 dagar innan ankomst, samt med giltigt skäl/intyg därefter.

Skistar Åre, Sälen & Vemdalen
Möjlighet att köpa till ett nytt och generösare av- och ombokningsskydd med öppet köp fram till 21 dagar före ankomst för 595 kronor.

 

Kläppen
Rätt att omboka vistelsen fram till dagen före ankomst, men bara om Folkhälsomyndigheten fortfarande avråder för resor som inte är nödvändiga inom landet.  

Hemavan
Möjlighet att köpa till förbättrat avbeställningsskydd för 325 kronor som ger dig öppet köp fram till 30 dagar innan ankomst.

Ramundberget
Fri avbokning fram till dagen innan ankomst under sommaren, men inga besked om nästa vinter ännu. 

Tänndalen
Möjlighet att köpa till avbeställningsskydd för 395 kronor som ger fri avbokning upp till 30 dagar innan ankomst vid bokning senast 31 augusti. 

 

Orsa Grönklitt
Möjlighet att köpa till avbeställningsskydd för 395 kronor som ger fri avbokning upp till 30 dagar innan ankomst vid bokning senast 31 augusti.

 

Funäsdalen
Fri avbokning fram till dagen innan ankomst under sommaren, men inga besked om nästa vinter ännu.

Fler svenska skidorter stänger pga coronaviruset


Skidsnack v19: Mästarnas skidåkare & inställt NM


Sälen & Skistar – historien bakom svensk börsnoterad skidåkning


Text: Gabriella Edebo • 2020-05-15
ArtiklarNyheterSkidorterResenyheter

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen