Foto: Skistar Sälen

Artiklar

Lediga jobb på svenska skidorter just nu

Trots ett osäkert världsläge är det många aktörer inom den svenska skidindustrin som söker nya medarbetare inför vintern, både säsongare och heltidstjänster.

Text: Gabriella Edebo • 2020-07-29 Uppdaterad 2020-07-29

Nedan listar vi några av de tjänster som finns utannonserade just nu. 

Fler tips på arbetsgivare och där du kan hitta ytterligare jobbmöjligheter kan du läsa om i den här artikeln.

Guide till vinterns bästa jobb

Tänk på att pandemin kan få effekten att många som kanske ursprungligen planerat att säsong utomlands nu istället tänkt om och söker jobb inom Skandinavien istället, så se till att vara ute i god tid med din ansökan.

Tips! Följ Facebooksidan Jobb i Skidbranchen som drivs av SLAO och lägger upp många bra tips på tillgängliga jobb.

Skistar 

Fjällvärldens största arbetsgivare söker allt från säsongsarbetare inför vintern till en ny destinationschef i Åre, presskommunikatör och flera andra tjänster både inne på kontor och ute på fjället.
Du hittar alla jobbannonser här.

Skidförbundet

Svenska Skidförbundet behöver förstärkning och söker en strategisk kommunikationschef med möjlighet att välja placeringsort mellan Åre och Falun.

Säfsen

Skidorten i Dalarna söker just nu efter en ekonom att förstärka sitt team med.

Branäs

Säker säsongsarbetare inom flera sektorer på anläggningen. Läs mer här.

Fjätervålen

Har en tillsvidaretjänst för en arbetsledare till driftavdelningen ledig, samt söker säsongspersonal inför vintern. Läs mer här.

Hemavan

Har också ett antal olika tjänster lediga med allt från snöläggning och pistmaskinsförare till skiduthyrning och eventpersonal. Lär mer här.

Kläppen

Startar sin rekryteringsprocess den 1 augusti. Läs mer här.

Funäsfjällen

Har en sida som samlar jobbmöjligheter från flera aktörer i området, just nu finns bland annat lediga tjänster som skidskolechef och skidpatrull i Tänndalen och flera tjänster på hotellet i Funäsdalen. Läs mer här.

Jobb i skidbranschen


En reseledares bekännelser


Guide till vinterns bästa jobb


Text: Gabriella Edebo • 2020-07-29
ArtiklarNyheterSkidorterJobbSLAO

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen