SLAO

Artiklar

Lediga jobb på svenska skidorter just nu

Trots ett osäkert världsläge är det många aktörer inom den svenska skidindustrin som söker nya medarbetare inför vintern, både säsongare och heltidstjänster.

Artiklar

Från rekordprognos till coronakris – Säsongen 2019/2020 i siffror

Den ekonomiska situationen för svenska skidanläggningar efter den märkliga vintern 2019/2020 kan sammanfattas med snörekord, värmerekord och siffror som såg ut att bli all time high, innan coronapandemin satte stopp för allt helt plötsligt.

Artiklar

Rekordvinter för svenska skidanläggningar

Säsongen 2018/2019 blev ännu en rekordvinter för våra svenska skidanläggningar med en total liftkortsförsäljning på 1,7 miljarder kronor och där det gick bättre för samtliga av Sveriges 15 största skidanläggningar.

Artiklar

Jobb i skidbranschen

Trött på heltidsjobb i staden eller harvet som säsongsanställd? Nu har du chansen att skaffa dig ett mer eller mindre riktigt jobb i den svenska fjällvärlden istället.

Artiklar

Stöten är årets skidanläggning 2019

Under SLAOs årsmöte i Järvsö i slutet av maj presenterades vinnaren av utmärkelsen Årets Skidanläggning som blev Stöten i Sälen.

Artiklar

Skidlärarexamen – vad är det egentligen?

Intresset för att ta skidlärarexamen ökar i Sverige. Anna Norlin Berg i examinationsnämnden tror sig veta varför, men hennes egen väg dit var krokig.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top