Foto: Johan Axelsson

Tävling

Tävling: vinn två säsongskort till Skandinaviens bästa skidorter

Tävla med Åka Skidor och vinn två stycken Scandinavian Skipass för hela säsongen.

Text: Åka Skidor • 2021-12-03 Uppdaterad 2021-12-03

Tävla med Åka Skidor och vinn två stycken av det nya Scandinavian Skipass, ett till dig själv och ett till en skidkompis som du tycker är värd att upptäcka Skandinaviens bästa skidåkning. Svara bara på två enkla frågor (svaren kan finnas i den här artikeln) och du är med i matchen! Sista tävlingsdag är 2021-12-09.

Haffa nya Scandinavian Skipass och få fem dagar i Norge på köpet. Foto: Mattias Fredriksson


Tävling: vinn två Scandinavian Skipass

Hur många skidorter ingår i Scandinavian Skipass?Vilka av följande orter ingår i liftkortet? (du kan välja flera)
Namn
Email
Telefon

Tack för ditt tävlingsbidrag!
Fyll i alla obligatoriska fält.

Tävlingsregler

Vinnaren utses enhälligt av Åka Skidors redaktion
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren
Sista datum för tävlingen är 2021-12-09

Tävlingsvillkor för Egmont Story House AB

*Jag har läst och förstått villkoren och jag samtycker till att uppgifter som jag lämnar direkt eller indirekt genom att använda Egmontkoncernens tjänster och erbjudanden tillsammans med övriga uppgifter kan användas inom Egmont för marknadsföring via e-post, digitala kanaler, SMS och röstmeddelande. Samtycket är giltigt till dess att jag själv säger upp det och är inte beroende av eventuella köp.

Genom att delta i denna tävling godkänner jag att mina personuppgifter, inklusive e-postadress,mobilnummer och övriga digitala adresser, får lagras och användas inom Egmontkoncernen för fakturering, leverans, information, marknadsföring, digitala tjänster, analys, statistik och profilering. Uppdatering av personuppgifter mot personuppgiftsregister, exempelvis SPAR, sker kontinuerligt. Samt att jag är 18 år alternativt har målsmanns godkännande att deltaga i tävligen. Information om min användning av digitala tjänster inhämtas med bl.a. cookies. Jag kan även få erbjudanden från Egmonts samarbetspartners, som återfinns inom följande branscher, direkt relaterade till Egmonts produkter: tidningar, böcker, film, spel, pussel, leksaker, mode, skönhet, sport, fritid, heminredning, hälsa, mat, dryck, djur, natur, motor.

Uppgifter som jag lämnar direkt eller indirekt genom att använda Egmontkoncernens tjänster och erbjudanden kan tillsammans med övriga uppgifter användas inom Egmont för marknadsföring och för att anpassa innehåll, tjänster och annonsering till mig samt för utveckling av nya tjänster och produkter.

Den rättsliga grunden för Egmonts behandling av dina personuppgifter är dels fullföljande av avtal och dels Egmonts berättigade intresse. Vill du rätta, radera, begränsa eller invända mot användningen av dina personuppgifter kan du göra det genom att skicka brev till Personuppgiftsansvarig, Egmont Story House AB, 205 07 Malmö eller gå till sidan storyhouseegmont.se/personuppgifter. Vi ser helst att du först kontaktar oss om du har klagomål. Anser du att vi inte har gjort tillräckligt kan du även kontakta Integritetsskyddsmyndigheten, Box 8114, 104 20 Stockholm, epost imy@imy.se.


Text: Åka Skidor • 2021-12-03
ArtiklarTävling

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen