Åkare: Kajsa Larsson Plats: Revelstoke, Kanada Foto: Daniel Rönnbäck

Nyheter

Tjuvkika på nya novembernumret

Du har väl inte missat att det finns ett nytt nummer av Åka Skidor i butik? Novembernumrets framsida visar en inverterad Kajsa Larsson och bjuder på läsning om bland annat den nya tidens skidkändisar och hur du blir en riktig helgkrigare.

Text: Gabriella Edebo • 2018-11-15 Uppdaterad 2021-12-07

Så är vi plötsligt halvvägs in i november och även om minusgraderna för tillfället lyser med sin frånvaro i stora delar av landet så kryper vintern allt närmare. Doktorn ordinerar att behandla symptomen orsadade av gradvis ökande skidpepp med att springa förbi närmaste butik och plocka med ett färskt nummer av Åka Skidor hem.

Novembernumret bjuder på 132 sidor av personporträtt, guider, reportage och guider till resmål, prylar och pusslet som ett liv med skidåkning som central punkt innebär.

Bakom omslaget hittar vi fotografen Daniel Rönnbäck som tagit bilden i närheten av Revelstokes liftsystem i Kanada. Åkaren som befinner sig upp och ner i luften heter Kajsa Larsson, och henne kan du även läsa mer om i tidningen.

Reportage i Åka Skidor – November 2018

Tjuvkika på nya novembernumret

Alagna
Tiden har mer eller mindre stått still i en av Alpernas mest klassiska offpistorter. Och det är en bra sak. Läs mer om den italienska pärlan

Tjuvkika på nya novembernumret

Kajsa & Malou
Med sina över 70 000 följare i sociala medier är de bilden av den nya erans skidåkare som tar framgången i sina egna händer. Lär känna åkarna bakom YouTube-serien KM Days – Kajsa Larsson och Malou Petersson

Tjuvkika på nya novembernumret

Weekend
Sitt inte där hemma och sura, se till att åka skidor varje helg istället. Åka Skidor ger dig tipsen du behöver för att uppnå äta weekend warrior-status.

Tjuvkika på nya novembernumret

Davos
Hemvisten för världens första skidlift må vara ett känt namn i många sammanhang, men det råder
trots det ingen stress om snön uppe på berget.

Tjuvkika på nya novembernumret

Telemark
En klassisk åkteknik eller bara rent vansinne? Och vad hände egentligen med telemarkssvängen efter 90-talet? Vi porträtterar den lösa hälens historia och nutida betydelse.

Tjuvkika på nya novembernumret

Myoko
Få ställen på jorden blir lika bombarderade med snö varje vinter som den lilla japanska onsenstaden Myoko.

Rikard Westling
Möt mannen som var och en av de senaste tre vintrarna gått över 100 000 höjdmeter på skidor.

Allt det här och lite till finns nu i en tidningshylla nära dig.

Säsongens ultimata prylmanual nu i butik


Världens bästa skidåkning: Engelberg


Film från premiären av Untracked Film Tour


Text: Gabriella Edebo • 2018-11-15
NyheterÅka SkidorAlagnaDavosJapanTelemark

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen