Adam Falk är tillbaka bland bergen. Foto: Emrik Jansson

Adam Falk är tillbaka bland bergen. Foto: Emrik Jansson

Profil

Adam Falk är tillbaka bland bergen igen

Efter en 6 år lång paus är Adam Falk tillbaka bland bergen. Efter att ha fokuserat fullt ut på kreativt skapande med foto och film är han nu tillbaka i pjäxorna.

Text: • 2021-02-06 Uppdaterad 2021-02-07

För ett antal år sedan var Adam Falk en av de starka kreativa krafterna inom skidsverige. Som åkare, filmmakare och en drivande del i gänget Winter Project. Adam beslutade sig för att lägga skidorna på hyllan och gå all-in på det kreativa skapandet med foto och film. Efter en 6 år lång paus från skidåkningen har Adam Falk nu bestämt sig för att återvända till bergen.

Under de senaste åren har jag fokuserat på att utveckla mitt konstnärliga skapande inom foto & film. Skidåkningen har alltid funnits där i bakhuvudet och under hösten bestämde jag mig att jag ska börja vara mer aktiv i branschen igen. Mitt fotograferande har tagit mig runt hela världen, allt ifrån modeplåtningar i Hong Kong till projekt med kändisar i Los Angles. Det var bra erfarenheter men innerst inne har jag saknat skidåkningen & bergen. Idag åker jag skidor på ett helt nytt sätt med en klarare intention och vision. Jag ser fram emot att dela mina nya äventyr & inspirera oss alla till att bli mer närvarande och sanna mot oss själva och det är precis det som skidåkningen hjälper mig med, att bygga en äkta relation med mig själv.” , säger Adam.

Vi är mycket nyfikna på vad Adam tar sig för i vinter och ser med spänning fram emot kreativa alster och inspirerande skidåkning.

Adam Falk. Foto: Agnes Maltesdotter
Adam Falk. Foto: Agnes Maltesdotter
Foto: Emrik Jansson

Blast from the past: ANIMA

Här är teasern för filmen ANIMA från Winter Project, ett projekt från Adams tidigare vända i skidsvängen.


Text: • 2021-02-06
NyheterEmrik JanssonK2

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top