Annons
Hela denna artikel är ett annonssamarbete med Sambla
Partner

Prisvärd skidåkning under påsken – 3 tips

Påsken närmar sig och det är dags att börja planera för skidåkning. Det finns många prisvärda alternativ för skidåkning under påsken som du kan ta en närmare titt på.

Text: • 2023-03-06 Uppdaterad 2023-03-17

När du planerar din skidresa är det även bra att ha en budget samt se över din privatekonomi. Du kan även samla lån för att kunna få ner månadskostnaden och på så sätt spara undan mer pengar i månaden.

3 skidresemål för dig med en budget

Det finns många alternativ för skidresor. Om du vill lägga mer pengar på resan är alperna att föredra. Men om du letar efter ett resmål som är mer prisvärt så finns det tre ställen som är värda att kolla in.

– Hemavan Tärnaby – Här kan du njuta av fantastiskt vackra backar med utmärkta snöförhållanden, samtidigt som du inte behöver betala en förmögenhet. 
– Fjellsetra – Med sina mjuka backar och ljuva miljö i Norge är det här ett utmärkt val för dig som vill ha en rolig dag i backarna.
– Vemdalen – Om du letar efter mer utmanande backar, men fortfarande vill hålla kostnaderna nere, så är Vemdalen den perfekta platsen för dig.

Var ute i god tid med planeringen

Att planera en resa i god tid är viktigt för att få ut det mesta av den, bokar du för nära inpå finns det risk att priserna stiger. Det finns många saker som du bör tänka på när du planerar din resa, och det är viktigt att inte lämna något till sista sekunden. Du kan börja med att leta efter billiga flyg, hotell och andra boendealternativ. Att planera din resa i god tid ger dig chansen att uppleva allting som destinationen har att erbjuda – samtidigt som du sparar tid och pengar.

Så hittar du prisvärt boende för skidresan

Att hitta billigt boende för en skidresa kan vara utmanande, speciellt inför påsklovet när många brukar åka iväg. Först och främst bör du undersöka olika hotell- och vandrarhem för att se vilka erbjudanden som finns. Det är ofta möjligt att hitta rabatterade priser om du bokar i god tid. Om du letar efter något mer personligt, kan du överväga att hyra ett hus eller en lägenhet. Med lite research kan du hitta ett prisvärt och bra boende.

Påsken är den perfekta tiden för att åka skidor. Det finns många prisvärda alternativ som passar allas plånbok. Med några enkla tips kan du få ut det mesta av din skidresa utan att betala för mycket.


Text: • 2023-03-06
Partner

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top