Kanske inte så brant, men ack så härligt ändå. Foto: Soldier Mountain

Prylar

Uppdatering: Skidsystem till salu för 1,3 miljoner

Det är många som drömmer om att äga sitt eget skidsystem. Efter utannonseringar av Soldier Mountain fick det ideella skidsystemet ta emot 800 förfrågningar inom det första 24 timmarna – och efter 72 timmar hade de fått 2000 email.

Text: • 2015-10-28 Uppdaterad 2015-10-28

Till salu: Skidsystem för endast 1,3 miljoner

Efterfrågan på att äga ett alldeles eget skidsystem är enorm. Rapporterna om att Soldier Mountain låg uppe för försäljning blev en stor viral succé världen över. Uu försöker de ansvariga sålla bland alla erbjudande de fått.
– Vi har fått förfrågningar från Nya Zeeland och Kina, det var även sydafrikansk man på besök i Florida som såg nyheten och hört av sig. Nyheten har även annonserats i San Franscisco, säger Don Schiermeier, chef för Soldier Mountain.

Den lokala kanalen, KMTV, har gjort den här ljudmässigt underbara rapporteringen om försäljningen. 

Schiermeier berättar att de hoppas kunna hitta någon seriös köpare bland alla förfrågningar och för den som absolut vill vara med i racet om systemet måste skicka över hela köpesumman senast idag.

Den 3 november kommer de annonsera vem den nya ägaren blir. 

Guide: Att tänka på när du köper begagnade skidor


Text: • 2015-10-28
PrylarSkidorterSoldier MountainUSA

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen