_DSC5637 コピー3

Prylar

5 prylar som håller dig varm i vinter

Snart är vinterdagarna här när du funderar på att hugga av dina fingrar och ditt ansikte ber om nåd. Och för att ens att en minimalisk chans att stå emot kylan har vi tagit fram 5 prylar som ger dig värme för åtminstone ett åk till.

Text: • 2015-12-07 Uppdaterad 2021-12-07

Djuriskt skydd mot kylan

5 prylar som håller dig varm i vinter

Pjäxvärmare
Finns det något värre än att befinna sig i backen och frysa om tår och fötter? Tveksamt. Det är ju ingen nyhet att svenska vintrar kan bli ruskigt kalla, och för att kunna stanna kvar i backen ett par timmarna extra kan ett par pjäxvärmare ett bra alternativ

5 prylar som håller dig varm i vinter

Handvärmare
Ett par stadiga vantar ger kanske inte det bästa greppet i ett par stavar och dina handskar kanske inte är varma nog. Då kan handvärmare vara ett alternativ. Det här är ingen nyhet, men det betyder inte att det inte är efterfrågat. Gör inte bara ett fantastiskt jobb med att hålla dina stackars fingrar och händer varma utan kan även användas för att värma upp andra områden kroppen genom att läggas ner i en innerfickan i jackan eller i byxfickorna. 

5 prylar som håller dig varm i vinter

Kvalitétsstrumpor
Kanske inte den roligaste julklappen att få men ett par skidstrumpor av kvalité är a och o när du beger dig ut i backen. Bör stå högt upp på önskelistan i år och om du inte redan har ett par(vilket vi förutsätter att du har). 

5 prylar som håller dig varm i vinter

Mellanlager
Om du inte tror på idén om att använda flera lager under jackan så är du en idiot och förtjänar att stå och frysa medan vi andra drar iväg upp fjället eller backen igen för en ny omgång. 

5 prylar som håller dig varm i vinter

Vantar
Det finns egentligen ingen bättre lösning för kalla händer än en kvalitetsvante. Visst, du kan dra fingrarna i din handske i en boll och få samma effekt, men det är inte samma sak. Med vantar får delar du värme mellan fingrarna och hela handen blir varm och mysig.

Prisbelönt goggle gör linsbyte till en baggis


Stellar – nya svenska skidkläder


Text: • 2015-12-07
Prylarskidkläder

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen